Teamfoto Folstra B.V.
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Capelle Aan Den IJssel, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

De effecten van een verstopte gootsteen

Redactie capelleaandenijssel-verstopping.nl, 12 februari 2024
Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf? In Capelle Aan Den IJssel en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Folstra B.V.

Als u te maken krijgt met een verstopping in uw gootsteen, dan bent u zeker niet de enige. U wilt zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw gootsteen, dus het is essentieel om een verstopping snel op te lossen. Het is essentieel om een verstopping in uw gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen, om schade aan het rioleringssysteem te voorkomen.

Zelf kunt u de verstoppingen niet oplossen als er meerdere afvoeren betrokken zijn. Wanneer dit het geval is, moet u meteen een professional inschakelen. Dit kan tot schade aan het riool leiden bij een verstopping.

Als er moeilijkheden zijn met het afvoeren van water in verschillende afvoeren, is het lastig om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Daarom is het aan te raden om een deskundig rioleringsbedrijf te benaderen. Het is niet verstandig om zelf te proberen het probleem op te lossen, aangezien dit vaak leidt tot fouten in plaats van verbeteringen.

Waarom een verstopte keukenafvoer snel opgelost moet worden

De gootsteen in uw keuken loopt het grootste risico op verstoppingsproblemen. Door dagelijks gebruik van uw gootsteen kunnen vet en voedselresten zich ophopen, waardoor de afvoer verstopt kan raken. Hoewel de meeste verstoppingsproblemen eenvoudig kunnen worden opgelost, kunnen er ook complexere situaties voorkomen die professionele hulp vereisen.

Het is niet ongebruikelijk dat een gootsteen verstopt raakt door vet- en etensresten. Een eenvoudige manier om dit te voorkomen is door uw bord of pan af te vegen met een keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen. Als u regelmatig te maken heeft met verstoppingen in uw keuken, kan dit wijzen op slecht onderhoud van uw riolering.

Wanneer er sprake is van het niet goed weglopen van water in de gootsteen of een onaangename geur die naar boven komt, kan dit wijzen op een mogelijke verstopping. Om overlast bij het koken en afwassen te voorkomen, is het verstandig om snel de juiste hulp in te schakelen. Een gecertificeerd rioleringsbedrijf kan de rioleringsbuizen op een veilige manier reinigen zonder dat er schade aan de leidingen ontstaat.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1135 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!