Teamfoto Folstra B.V.
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Capelle Aan Den IJssel, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Kampt u met een lekkage in uw riolering

Redactie capelleaandenijssel-verstopping.nl, 12 augustus 2024
Bij een rioollekkage wilt u natuurlijk door de expert geholpen worden, Folstra B.V. is dit in Capelle Aan Den IJssel!

Bent u geconfronteerd met een lek in uw riolering?Dit kan grote problemen veroorzaken, zowel op het gebied van uw gezondheid als uw portemonnee. De vieze geur die zich verspreidt, kan wijzen op een lekke rioleringsbuis.

Hoe kunt u constateren dat er sprake is van een lek in uw riolering?

Als er een onaangename geur vrijkomt, kan dit erop wijzen dat er een lekkage in uw rioleringssysteem is. Het kan daarentegen voorkomen dat u de stank van de lekkende riolering van uw buren opmerkt. Als er een vochtige plek op de grond verschijnt, kan dit erop wijzen dat er een lekkage in uw riolering is.

Welke aspecten kunnen een lekkage in uw rioolsysteem teweegbrengen?

Doorgaans heeft een riolering een levensduur van 20-25 jaar. Het verrichten van regelmatig onderhoud aan het riool kan echter invloed hebben op de levensduur ervan. Vaak ontstaan rioolproblemen door gebrek aan onderhoud.

Is er een risico op ziektes bij een lekkend riool?

Het is van belang om te realiseren dat rioleringsproblemen risico's met zich meebrengen voor zowel uzelf als anderen. Een lekkend riool kan ervoor zorgen dat u direct in aanraking komt met verontreinigd afvalwater, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Het besmette afvalwater brengt gevaar met zich mee voor iedereen die hiermee in aanraking komt, inclusief uw buren en huisdieren.

Lekt uw riool en heeft u hulp nodig?

Indien u te maken heeft met een lekkage in uw rioolsysteem, is het raadzaam om direct een rioleringsexpert in te schakelen. Dit is essentieel om de kans op schade aan uw woning te verkleinen. Er zijn verschillende opties beschikbaar om een rioollekkage te verhelpen.

Door middel van relining kunt u op een duurzame manier het riool laten repareren. Relining biedt de mogelijkheid om bepaalde delen van het riool te herstellen zonder dat hier een algehele renovatie voor nodig is. Er wordt een speciale sok in de rioleringsbuis geplaatst om het lek te repareren.

U heeft ook de keuze om het defecte stuk te laten vervangen. Mocht het lek echter vaker optreden of het riool al verouderd zijn. Dan kunt u beter kiezen voor het uitvoeren van een rioolvernieuwing.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1135 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!